Over drijfpakjes

Bestel hier uw drijfpakje!

Swimsuits (Swimsafe en Easyswim) zijn in eerste instantie overgewaaid vanuit de UK, Australië en U.S.A. Inmiddels zijn ze in Nederland een veelvuldig gebruikt product op diverse zwemscholen. In de afgelopen jaren hebben wij gezien en ervaren dat onze drijfpakken met succes worden gebruikt en hun waarde bewijzen bij verschillende zwemscholen.

Steeds meer zwemlesaanbieders stappen over op ons drijfpakje of naar andere aanbieders van swimsuits. De ervaring leert dat door gebruik van deze zwempakken het leerproces sneller, vriendelijker en veiliger verloopt.

Uw voordeel

Zoals al aangegeven, leert uw kind met een drijfpakje over het algemeen sneller zwemmen. Uw dochter of zoon slaat, door het vertrouwen van een drijfpakje, een deel van de watergewenning over. Hij of zij kan technisch sneller een oefening uitvoeren door het dragen van het drijfpakje. Uw besparing is vooral lesgeld, tijd en eventuele vervoerskosten.

Uw kind gaat daardoor met meer plezier naar het zwembad/zwemles. Dankzij het drijfpakje stijgt het vertrouwen van direct en gaan ze met meer plezier naar de zwemles toe! De veiligheid en het zwemplezier van is velen malen groter dan zonder drijfpakje. Naast het gebruik voor de zwemles is het gebruik ervan natuurlijk ook ideaal voor eigen gebruik tijdens vakanties en dergelijke.

Kwaliteit vs Prijsverhouding

Het drijfpakje is kwalitatief hoogwaardig voor een zeer scherpe prijs. Ze zijn dubbel gestikt, hebben een kwaliteits-ritssluiting (ykk), zijn van prettig flexibel materiaal en zeer kindvriendelijk in gebruik. Wij kunnen u garanderen dat u met uw aankoop veel plezier beleeft. En vooral veilig met uw kind naar een zwembad, zwemles of vakantie kan gaan.

Verschillende aanbieders

Er zijn uiteraard meer aanbieders van drijfpakjes te vinden op internet en in de winkels. In het buitenland en op internet kunt u al pakken kopen vanaf € 15,-. Maar weet u dan ook wat u koopt? Wij hebben slechte ervaring met goedkope zwempakken, die doen geloven dat het de ideale en veilige zwempakken zijn. Vandaar dat we onze eigen pakjes hebben ontwikkeld en laten maken.

Zo zijn onze drijfpakjes voorzien van een CE- markering en voldoen ze daarmee aan de eisen op het gebied van veiligheid. Na uitgebreide (praktijk) testen, ontvangen wij bovendien veel positieve feedback over de gebruikersvriendelijkheid ervan. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig drijfpakje, welke direct in gebruik genomen kan worden. Uw voordeel, u weet wat u bestelt en betaalt alleen voor wat u bestelt!